1984 (lättläst) (e-bok) av George Orwell
Lägg till önskelistan
George Orwell (författare)

1984 (lättläst) e-bok

Pris 125 kr
(0)
En av den moderna litteraturens största litterära klassiker i lättläst och förkortad version. Winston Smith lever ett fattigt och enkelt liv i Oceanien, en av de tre staterna i världen. Han och resten av befolkningen är ständigt övervakade av Storebror, ledaren för Oceanien. Winston arbetar på Sanningsministeriet med att ändra texter och bilder så att det verkar som att Storebror alltid har rätt. När Winston möter Julia och blir förälskad börjar han ifrågasätta sitt arbete, staten och parti...
E-Bok 125 kr Pris Ljudbok 75 kr Pris
Författare George Orwell (författare), Johan Werkmäster (översättare), Nina Leino PdeR (annat), Bokförlaget Hedvig (annat)
Utgiven 8 Januari 2021
Längd 144 sidor
Genrer Science Fiction, Romaner, Science Fiction & Fantasy, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179710484

Bokons kunder har även köpt

En av den moderna litteraturens största litterära klassiker i lättläst och förkortad version. Winston Smith lever ett fattigt och enkelt liv i Oceanien, en av de tre staterna i världen. Han och resten av befolkningen är ständigt övervakade av Storebror, ledaren för Oceanien. Winston arbetar på Sanningsministeriet med att ändra texter och bilder så att det verkar som att Storebror alltid har rätt. När Winston möter Julia och blir förälskad börjar han ifrågasätta sitt arbete, staten och partiet mer och mer. George Orwells framtidsskildring 1984 publicerades för första gången 1949, men är ständigt aktuell med teman som den totalitära staten, övervakningssamhället och manipulering av historien.